Vi tager pt. ikke imod ordre. Beklager. Du ønskes en god dag.

Portugal hvid smagekasse

Vinen anbefales til:

Portugal hvid smagekasse

449,95 kr.

Kategorier: ,
2019 Plainas White 90

2019 Plainas White

Hvidvinen er lavet på det portugisiske druer Arinto og Azal - to nationaldruer i Portugal. Arinto skaber frugtige og friske hvidvine, mens Azal ligeledes skaber vine med god frugt og giver ofte vinen et let perlende følelse på tungen. Derudover giver Azal en god mængde syre, som er altafgørende i en hvidvin.

Druerne høstes manuelt når når de er fuldt modne. Druerne anbringes i 20 kg kasser og transporteres til vingården. Her presses druerne let og gæres i rustfrie ståltanke på 10.000 liter, ved en temperatur på 13 - 16 grader.

Vinen har en flot gul/grøn farve og friske noter af citrusfrugter. Nyd vinen som aperitif, til skaldyr eller østers.

2018 Lavradores de Feitoria
2019 Plainas White

2018 Lavradores de Feitoria

Vinstokkene har en gennemsnitsalder på 25 - 30 år, og levere derfor druer i den bedste kvalitet. Ældre vinstokke producerer et lavere udbytte, til gengæld er druerne kraftigere og derfor af en større kvalitet. Hvidvinen laves på lokale druer og indeholder; 60% Malvasia Fina, 30% Gouveio og 10% Sìria.

2018 årgangen var præget af stor tørke frem til marts og maj, hvor det regnede dobbelt så meget som normalen. Sommermånederne var varme og tør, hvilket medførte perfekt modnet druer. Vejet har skabet en vin med en vidunderlig farve og intense aromaer. 

Vinen har en flot Lemon-farve, og er frisk, frugtagtig og med en god aromatisk tæthed, som bære noter af tropiske frugter som blommer og vandmelon. Vinen er godt afbalanceret mellem syre og mineralitet, som giver en smuk kontrast til de tropiske noter.

2019 Plainas White

Hvidvinen er lavet på det portugisiske druer Arinto og Azal - to nationaldruer i Portugal. Arinto skaber frugtige og friske hvidvine, mens Azal ligeledes skaber vine med god frugt og giver ofte vinen et let perlende følelse på tungen. Derudover giver Azal en god mængde syre, som er altafgørende i en hvidvin.

Druerne høstes manuelt når når de er fuldt modne. Druerne anbringes i 20 kg kasser og transporteres til vingården. Her presses druerne let og gæres i rustfrie ståltanke på 10.000 liter, ved en temperatur på 13 - 16 grader.

Vinen har en flot gul/grøn farve og friske noter af citrusfrugter. Nyd vinen som aperitif, til skaldyr eller østers.

2019 Casa Santa Eulália - Sauvignon Blanc

Vinen er lavet på den anerkendte drue Sauvignon Blanc, som er bredt udbred i hele verden. 

Druerne høstes i august, og alle druer høstes manuelt. Efter høsten anbringes druerne i kasser af 20 kg og transporteres derefter til vingården. Her efter presses druerne og gæres ved en temperatur på 15 grader, gæring forgår over cirka 30 dage.

Vinen har en citrus-gul-farve og har lette vegetariske noter sammen med noter af citrusfrugter.

Nyd vinen til lyst kød, fisk eller skaldyr. 

2019 Casa Santa Eulália – Avesso
2019 Casa Santa Eulália – Alvarinho / Trajadura

2019 Casa Santa Eulália - Avesso

Vinen er lavet på en portugisiske drue Avesso. Det er en dure som kun kendes i Portugal - den skaber fyldige og kraftige hvidvine med stor intensitet. Druerne dyrkes på granitholdige marker, hvor vinstokkene har en alder på 12 - 26 år. 

Druerne høstes manuelt når de er modnet til perfektion. Herefter presse druerne blidt og gæres i rustfris ståltanke ved en temperatur på 15 - 18 grader. Når mosten er færdiggæret forbliver vinen i kontakt med gæret i en periode, det giver vinen klassiske gærnoter, som bl.a. også kendes fra Champagne.

Vinen har en flot citrus-farve og er god crispy, fed, fyldig og intens. I både smag og næsen fornemmes noter af tropiske frugter.

Prøv vinen til lyst kød, fisk og skaldyr. 

2019 Casa Santa Eulália - Alvarinho

Druerne høstes manuelt og anbringes i kasser af 20 kg. Her efter presses og gæres vinen i rustfrie ståltanke.

Vinen lagres efterfølgende 6 måneder i kontakt med gæret - en metode som bl.a. kendes fra Champagne. Vinen er dog ikke mousserende som Champagne. Det giver vinen mere kraftig smag af bl.a. blomsterlige noter.

Vinen har en citrus-gul farve og har tydlige noter af frugt og blomster. I slutningen er vinen crispy og med en rigtig go' balance mellem sødmen og syren. 

Prøv vinen til lyst kød, fisk og skaldyr.

2019 Casa Santa Eulália - Alvarinho / Trajadura

Vinen er lavet på Alvarinho oh Trajadura - 2 nationale druer i Portugal. Alvarinho udemærker sig ved, at være meget aromatisk - druen skaber derfor vine med god krop, go' syre og fantastiske dufte. Trajadura modnes tidligt og har et meget lavt indhold af syre - druen skaber vine med noter af æbler, pære og citrus.

Druerne høstes manuelt når de er perfekt modne, her anbringes de i kasser af 20 kg. Druerne presse let og mosten cirkuleres efterfølgende i 48 timer - herefter følger gæringen i rustfrie ståltanke.

Vinen har en citrus-gul farve med noter af citrusfrugt og tropiske frugter. Vinen er letdrikkelig, frisk, elegant og med en rigtig go' finish. Prøv vinen til lyst kød, fisk og skaldyr. 

2019 Casa Santa Eulália - Avesso

Vinen er lavet på en portugisiske drue Avesso. Det er en dure som kun kendes i Portugal - den skaber fyldige og kraftige hvidvine med stor intensitet. Druerne dyrkes på granitholdige marker, hvor vinstokkene har en alder på 12 - 26 år. 

Druerne høstes manuelt når de er modnet til perfektion. Herefter presse druerne blidt og gæres i rustfris ståltanke ved en temperatur på 15 - 18 grader. Når mosten er færdiggæret forbliver vinen i kontakt med gæret i en periode, det giver vinen klassiske gærnoter, som bl.a. også kendes fra Champagne.

Vinen har en flot citrus-farve og er god crispy, fed, fyldig og intens. I både smag og næsen fornemmes noter af tropiske frugter.

Prøv vinen til lyst kød, fisk og skaldyr. 

2018 Lavradores de Feitoria 90

2018 Lavradores de Feitoria

Vinstokkene har en gennemsnitsalder på 25 - 30 år, og levere derfor druer i den bedste kvalitet. Ældre vinstokke producerer et lavere udbytte, til gengæld er druerne kraftigere og derfor af en større kvalitet. Hvidvinen laves på lokale druer og indeholder; 60% Malvasia Fina, 30% Gouveio og 10% Sìria.

2018 årgangen var præget af stor tørke frem til marts og maj, hvor det regnede dobbelt så meget som normalen. Sommermånederne var varme og tør, hvilket medførte perfekt modnet druer. Vejet har skabet en vin med en vidunderlig farve og intense aromaer. 

Vinen har en flot Lemon-farve, og er frisk, frugtagtig og med en god aromatisk tæthed, som bære noter af tropiske frugter som blommer og vandmelon. Vinen er godt afbalanceret mellem syre og mineralitet, som giver en smuk kontrast til de tropiske noter.

2019 Casa Santa Eulália - Sauvignon Blanc

Vinen er lavet på den anerkendte drue Sauvignon Blanc, som er bredt udbred i hele verden. 

Druerne høstes i august, og alle druer høstes manuelt. Efter høsten anbringes druerne i kasser af 20 kg og transporteres derefter til vingården. Her efter presses druerne og gæres ved en temperatur på 15 grader, gæring forgår over cirka 30 dage.

Vinen har en citrus-gul-farve og har lette vegetariske noter sammen med noter af citrusfrugter.

Nyd vinen til lyst kød, fisk eller skaldyr. 

2019 Casa Santa Eulália - Alvarinho / Trajadura

Vinen er lavet på Alvarinho oh Trajadura - 2 nationale druer i Portugal. Alvarinho udemærker sig ved, at være meget aromatisk - druen skaber derfor vine med god krop, go' syre og fantastiske dufte. Trajadura modnes tidligt og har et meget lavt indhold af syre - druen skaber vine med noter af æbler, pære og citrus.

Druerne høstes manuelt når de er perfekt modne, her anbringes de i kasser af 20 kg. Druerne presse let og mosten cirkuleres efterfølgende i 48 timer - herefter følger gæringen i rustfrie ståltanke.

Vinen har en citrus-gul farve med noter af citrusfrugt og tropiske frugter. Vinen er letdrikkelig, frisk, elegant og med en rigtig go' finish. Prøv vinen til lyst kød, fisk og skaldyr. 

2019 Casa Santa Eulália - Alvarinho

Druerne høstes manuelt og anbringes i kasser af 20 kg. Her efter presses og gæres vinen i rustfrie ståltanke.

Vinen lagres efterfølgende 6 måneder i kontakt med gæret - en metode som bl.a. kendes fra Champagne. Vinen er dog ikke mousserende som Champagne. Det giver vinen mere kraftig smag af bl.a. blomsterlige noter.

Vinen har en citrus-gul farve og har tydlige noter af frugt og blomster. I slutningen er vinen crispy og med en rigtig go' balance mellem sødmen og syren. 

Prøv vinen til lyst kød, fisk og skaldyr.