Vi tager pt. ikke imod ordre. Beklager. Du ønskes en god dag.

Valpolicella Classico DOC – Pozzetto 2018

Vinen anbefales til:

Valpolicella Classico DOC – Pozzetto 2018

189,95 kr.

Vinen anbefales til:

Denne fantastiske Valpolicella Classico fra Ugolini er lavet på kendte og knap så kendte druer. Vinen indeholder Corvina, Corvione, Rondinella, Molinara, Croatina og Ancellotta. Croatina er en vindrue som modnes relativt sent og giver vinen en masse frugt i smag og duft. Ancellotta er knap så kendt i Danmark, den giver vin en dyb farve og en smule frugt i smagen. Samtidig biddrager begge druer men en smule tannin. Høsten af druerne forgår manuelt og forgå i slutningen af september og frem til begyndelse af oktober. Druerne udsættes ikke for tørring eller aldring på træfade, derfor fremstår vinen også ganske ukompliceret men stadig vildt lækker og blød i smagen. Vinen gæres på ståltanke og lagres efterfølgende på flasken for frigivelsen.

Druerne til vinen dyrkes på vinstokke som i gennemsnit er 30 år gamle. Vinstokkene er plantet på marker som hælder mod syd, og markerne med druerne udgøre i alt en størrelse på 9,77 hektar.

Pozzetto har en mørk rubinrød farve med et lyst skær. Duften og smagen er præget af noter fra små røde bær, herunder kirsebær og jordbær. Vinen er meget drikkevenlig og smagen præges meget af frugtige noter. Vinen er utrolig let at sætte sammen med mad, du kan evt. prøve den til pastaretter, pizza eller madretter med lyst kød. Hvis ikke du ønsker at drikke vinen nu, kan de gemmes i 10 – 15 år.

Vi anbefaler at du server vinen med en temperatur på cirka 15 grader.

Nyd videoen nedenfor, med billeder af markerne hvor vinen dyrkes.

Vægt 1 kg
Vintype

Årgang

Alkoholprocent

Vingård

Drue

, , , ,

Indhold

Land

Område

,

Bedømmelse

Krop

Tanniner

Tørhed/sødme