Vi tager pt. ikke imod ordre. Beklager. Du ønskes en god dag.

Pinot noir “Steinbuckel” GG 2017

Vinen anbefales til:

Pinot noir “Steinbuckel” GG 2017

399,95 kr.

Vinen anbefales til:

Vinder af German Red Wine-Award i 2002, 2006 og 2012.

Det siger Falstaff Magazin: (95 / 100 point)
“Nuanceret kirsebærfrugt: fra sur kirsebær til sorte modne kirsebær. Efter lidt luft fornemmes rosmarin, flint, krydret aromaer og fugtig kalksten. Tæt frisk frugt på ganen, tilbageholdt, men stadig vedvarende tannin-rygrad, gribende, frisk tannin, der juicer rigtig godt i finishen, fremragende i længden. En Pinot Noir som er tæt på det absolut bedste.”

Vinum Wine Magazine: 15,5 / 20 point


Pinot Noir baseret rødvin fra den måske bedste vinproducent i Tyskland, Philipp Kuhn.

Druerne til denne vin kommer fra Grand Cru marken “Steinbuckel.” Som navnet antyder er marken karakteriseret ved at undergrunden er fuld af massiv kalksten. Marken er placeret på en bakke med hældning mod syd, her er noget køligere end andre steder i Pfalz.

Pinot Noir druen som er plantet på marken er af franske kloner og er blevet plantet tilbage i 1993. Druerne høstes med håndkraft og udbyttet er ikke mere end 38 hl/ha. Når druerne er høstet, presse de og gæres efterfølgende. Når vinen er færdiggæret lagres vinen 24 måneder på franske egetræsfade – 50% af tønderne er nye og 50% er brugte tønder.

Vinen har en charmerende frugtnote med en intens krop som skaber tæthed og struktur i vinen. Tanninerne er vidunderligt integrerede og vinen er meget elegant.

Det er en vin som sagtens kan måle sig med de største vine fra Bourgogne.

Prøv den til rødt kød, lam og oste.

Vægt 1 kg
Vintype

Årgang

Alkoholprocent

Vingård

Drue

Indhold

Land

Område

Bedømmelse

Krop

Tanniner

Tørhed/sødme