Vi tager pt. ikke imod ordre. Beklager. Du ønskes en god dag.

Mercurey Rouge – Les Vignes de Maillonge

Vinen anbefales til:

Mercurey Rouge – Les Vignes de Maillonge

329,95 kr.

Vinen anbefales til:

32Merccurey Rouge Les Vignes de Maillonge er en rigtig fin Bourgogne, naturligvis lavet på 100% pinot noir. Druerne til denne vin dyrkes på et plateau i 252 meters højde, vinstokkene står plantet mod øst – sydøst så de udsættes for meget sol til modningen. Vinstokkene er plantet i henholdsvis 1958 og 1982, hvorfor vinen opnår stor kraft og styrke fra de gamle stokke.

Når druerne er modne plukkes de manuelt og gennemgår en 16 dag lang fermentering. Efterfølgende lageres vinen 16 måneder på egetræsfade, hvoraf 15% af fadene er nye.

Vinen har en skøn duft af friske og modne røde bær, samtidig har vinen en skøn duft af skovbund. Vinen har en afbalanceret smag og fremstår ganske elegant i smagsnuancerne. Vinen har ligeledes fået tilføjet noter af eg og vanilje fra fadlageringen.

Denne helt fantastiske Bourgogne fra Michael Juillot kan drikkes allerede nu, men kan også med fordel gemmes i yderligere 5 – 6 år. Vi anbefaler du gemmer vinen et par år inden du drikker den, så vil den fremstå mere afrundet.

Michael Juillot producerer kun årligt omkring 25.000 flasker af denne vin.

Vægt 1 kg
Vintype

Årgang

Alkoholprocent

Drue

Indhold

Land

Område

Bedømmelse

Krop

Tanniner

Tørhed/sødme