Vi tager pt. ikke imod ordre. Beklager. Du ønskes en god dag.

Maxima DOC 2013 – Pinot Nero

Vinen anbefales til:

Maxima DOC 2013 – Pinot Nero

299,95 kr.

Vinen anbefales til:

Det siger Wine Enthusiast: (93/100 point)
“Struktureret og raffineret, den åbner med aromaer af modne bær, et strejf af læder, salte urter og krydderier. Den fokuserede gane leverer sorte kirsebær, hindbær, sort peber og lakrids sammen med ungdommelige tanniner. Giv den til til at udvikle kompleksitet.”


Maxima er et udtryk for den ypperligste kvalitet vingården Colombo kan lave. Det er en vin som kun bliver lavet i de absolut bedste årgange. Vinen er flot, struktureret og med elegante tanniner.

Vinen er lavet på 100% Pinot Nero. Druerne dyrkes 300 meter over havetsoverflade. Her udsættes de for varme dage og kølige nætter, som skaber perfekte forhold for modningen. Druerne presses umildbart efter høsten, og gæres herefter på ståltanke ved en temperatur på 20 – 22 grader. Herefter gæres vinen 15 – 18 måneder egetræsfade og afslutningsvis yderliger 15 måneder på flasken.

Farven på vinen er dyb rubinrød. Duften er meget kompleks og intens med noter af solbær, sorte kirsebær og violer. Smagen er præget af en intens og elegant vin, som har flotte og behagelige tanniner.

Prøv vinen til oksekød, svinekød eller fjerkræ.

Vægt 1 kg
Vintype

Årgang

Alkoholprocent

Vingård

Drue

Indhold

Land

Område

Bedømmelse

Krop

Tanniner

Tørhed/sødme