Vi tager pt. ikke imod ordre. Beklager. Du ønskes en god dag.

Reserva 2016

Vinen anbefales til:

Reserva 2016

249,95 kr.

Vinen anbefales til:

Det siger Wine Enthusiast: (90/100 point)
“Dybe bær, svesker og ahorn aromaer – varme og balsamiske noter. En tyk, cremet gane afspejler en varm årgang, mens denne Reserva smag af chokolade, urtebærfrugter og krydderier. En rund, næsten klæbrig finish med bløde tanniner.”

Tim Atkin: 94 / 100 point

Decanter: 90 / 100 point


Dejlig kraftig Reserva fra det verdenskendte Marqués de Vargas.

Rødvinen er lavet på 3 forskellige druer, nemlig 85% Tempranillo, 10% Mazuelo og 5% Garnacha – alle klassiske druer som generelt anvendes i Spanien. Druerne til vinen dyrkes på marken “Pradolagar,” en 50 hektar stor vinmark med i gennemsnit 35 år gamle vinstokke. Druerne høstes manuelt fra midten af september og frem til starten af oktober, her har de opnået den perfekte modning og er klar til den videre forarbejdning.

Efter høsten presses og gæres druerne 11 – 13 dage på ståltanke. Det forgår ved en kontrolleret temperatur på 29 – 30 grader. Efterfølgende lagres vinen 20 måneder på fransk, amerikans og russisk egetræsfade. Træfadene har en maks alder på 5 år, og 20% af træfadene er nye.

Vinen har en flot rubinrød farve med et strejf af en frisk og levende karakter. I vinen fornemmes tydligt modne røde frugter, sødlige krydderier og en behagelig balsamisk eftersmag. Tanninerne er under lageringen på egefadene blevet elegant og behagelige.

Vi anbefaler du server vinen ved en temperatur på 17 – 18 grader. Du kan med stor fordel dekanter vinen inden servering. Prøv at server Marqués de Vargas Reserva til grillede rødt kød, kraftige retter eller oste.

Vægt 1 kg
Vintype

Årgang

Alkoholprocent

Vingård

Drue

, ,

Indhold

Land

Område

Bedømmelse

Krop

Tanniner

Tørhed/sødme