Vi tager pt. ikke imod ordre. Beklager. Du ønskes en god dag.

Givry Rouge 2019

Vinen anbefales til:

Givry Rouge 2019

259,95 kr.

Vinen anbefales til:

Vinbladet:
“Mørk næse med rank frugt med dejlig renhed og flot bærpræg med tone af solbær. Aromatisk, med udmærket balance og nydeligt brug af det ristede egetræ. Pæn Pinot-intensitet og solidt, velvalgt krydderi med lidt lakrids. Rank, velstruktureret vin med god styrke. Saftig, frisk og koncentreret. Veldoseret sødme og nydelig mineralitet.”

CellarTracker: 91 / 100 point

Jeannie Cho Lee: 88 / 100 point


Smagfuld, indbydende og elegant Bourgogne fra Domaine des Moirots. Vinen er lavet på 100% Pinot Noir, og kommer fra Givery-distriktet i Bourgogne. 

Druerne til vinen høstes manuelt og kommer fra vinstokke med en alder på 35 år. Når druerne er høstet presses de og lagres 11 måneder på egetræsfade. 

Vinen er for området medium kraftig og har en frisk / let smag. I munden fornemmes en smule tannin, og smagen er præget af noter af kirsebær, hindbær, jordbær og andre røde bær. Også skovbunds noter, noter af eg og vanilje er fremtrædende.

Vi anbefaler du server vinen ved en temperatur på 16 grader. Prøv den evt. til ande- eller oksekød. Vinen kan også med fordel serveres til camembert. 

Vægt 1 kg
Vintype

Årgang

Alkoholprocent

Vingård

Drue

Indhold

Land

Område

Bedømmelse

Krop

Tanniner

Tørhed/sødme