Vi tager pt. ikke imod ordre. Beklager. Du ønskes en god dag.

Chianti Classico DOCG 2015 – Gran Selezione

399,95 kr.

Det siger Falstaff Magazin: (92 / 100 point)
“Intens og kraftig rubinrød med en lysende kerne. Meget modne amarena kirsebær i næsen, blomme kompot og marsipan er også fremtrædende. Bestemt på ganen og med en vibrerende syre, har en skøn smag og en masse saft, afbalanceret og harmonisk og en let krydret finale.”

Luca Maroni: 90 / 100 point

Vivino: 4,0 / 5,0


Uden tvivl, den absolut bedste vin Villa Montepaldi laver. Vinen laves kun af de bedste druer fra de bedste marker, kun det bedste er godt nok til denne Chiant Classico Gran Selezione. Derfor produceres vinen også kun i årgange som har været exceptionelt gode. Det er en vin med med elegance og personlighed, noget helt udover det sædvanlige, som repræsenterer det bedste fra fortiden og nutiden i en flot duo.

Vinen er lavet på 90% Sangiovese, 5% Colorino og 5% Cabernet Franc. Druerne høstes fra midten af september og frem til starten af oktober. Vinificeringen af de forskellige druer sker seperat, og druemosten blandes efterfølgende. Vinen lagres på træfade i 30 måneder og efterfølgende minimum 9 måneder på flaske, først da frigives vinen til salg.

Vi anbefaler vinen til madretter med okse- og kalvekød, kødet på meget gerne være rosastegt. Vinen kan også med fordel nydes til modne oste. Vi anbefaler du åbner vinen nogle timer i forvejen og server den ved en temperatur på 18 – 20 grader.

Vægt 1 kg
Vintype

Årgang

Alkoholprocent

Vingård

Drue

, ,

Indhold

Land

Område

Bedømmelse

Krop

Tanniner

Tørhed/sødme

Ikke på lager