Vi tager pt. ikke imod ordre. Beklager. Du ønskes en god dag.

Spumante Metodo Classico Brut – Classe 91 2014

Vinen anbefales til:

Spumante Metodo Classico Brut – Classe 91 2014

264,95 kr.

Vinen anbefales til:

Verdensklasse mousserende vin fra Piemonte lavet på den klassiske Champagne-metode.

Classe 91 laves af vingården Fontanabianca i Piemonte. Vinen laves på 100% Chardonnay. Druerne til vinen dyrkes på et plateau 480 meter over havetsoverflade. Det gør druerne perfekte til vin med bobler, de udsættes for varme dage og kolde nætter. De kolde nætter gør at druerne indeholder en smule syre som er alfa og omega for mousserende vin.

Druerne sorteres manuelt og efter udvælgelsen af de bedste druer presse de nænsomt. Mosten modtager sin første gæring på ståltanke ved en temperatur på 15 grader. Efterfølgende fyldes vinen på flaske, hvor den udsættes for sin anden gæring på traditionel Champagne manér. Når vinen er færdig indeholder den 3 gram restsukker pr. liter.

Vinen er i glasset let strågul med vedvarende bobler. Duften er præget af blomster, citrus og æbler. I smagen er Classe 91 frisk med en perfekt afballanceret syre, samtidig følelse den cremet og blød.

Vinen er perfekt til lette madretter med fisk og grøntsager eller som velkomstdrink/aperitif. Vi anbefaler du server den ved omkring 10 grader, men ikke varmere.

Vægt 1 kg
Vintype

Årgang

Alkoholprocent

Vingård

Drue

Indhold

Land

Område

Bedømmelse

Krop

Tanniner

Tørhed/sødme