Vi tager pt. ikke imod ordre. Beklager. Du ønskes en god dag.

Brut Tradition

Vinen anbefales til:

Brut Tradition

349,95 kr.

Vinen anbefales til:

Dejlig lækker Champagne fra Michel Fagot.

Brut Tradition er lavet på 33% Chardonnay, 33% Pinot Noir og 33% Pinot Meunier. Chardonnay giver Champagnen friskhed, elegance og lette aromaer. Pinot Noir bidrager med med frugt og konsistens, mens Pinot Meunier afrunder Champagnen og giver den en smule sødme, som spiller rigtig godt op imod syren i vinen.

Når druerne er høstet og presses lagres vinen 12 måneder på egetræsfade og fyldes herefter på flasken, hvor 2. gæringen forgår. Vinen forbliver i kontakt med gæren i 120 måneder, det skaber en helt fantastisk smag. Brut Tradition er strågul i farven og har flotte vedvarende perlende bobler. I duften er Champagnen præget af kandiseret frugt, tørret frugt og røde bær herunder kirsebær og granatæble.

Den perfekte balance mellem syren og sødmen fornemmes hurtigt i smagen. I starten af smagen fornemmes noter af frugt og blomster, mens der i slutningen fornemmes røde frugter og mandler.

Det er en meget alsidig Champagne som kan serveres til et væld af retter. Vi anbefaler den dog som aperitif eller retter med lette smagsnuancer.

  • Dosage 7,9 g/liter (brut)
Vægt 1 kg
Vintype

Årgang

Alkoholprocent

Vingård

Drue

, ,

Indhold

Land

Område

Bedømmelse

Krop

Tanniner

Tørhed/sødme