Vi tager pt. ikke imod ordre. Beklager. Du ønskes en god dag.

La Tordera, OTreval “Rive di Guia” Extra Brut

Vinen anbefales til:

La Tordera, OTreval “Rive di Guia” Extra Brut

149,95 kr.

Vinen anbefales til:

Vildt lækker og frisk Prosecco Superiore fra La Tordera.

Druerne til denne vin kommer fra marken ‘Rive di Guia,’ som er en af de få marker der er certificeret som værende Superiore. Marken har kun en størrelse på 1,3 hektar og er beliggende i en højde på 300 meter over havets overflade. Marken er karakteriseret ved at været meget lidt kompakt og indeholde mange fossiler, som sammen med den stejle hældning mod syd er med til, at give vinen sin fantastiske smag. 

Vinstokkene har en gennemsnitlig alder på hele 60 år – udbyttet er derfor mindre, men til gengæld af langt større kvalitet. Det skyldes stokkene bære færre klasser, og derfor kan modne de få til perfektion.

Druerne er modne omkring september og høstes de første 10 dage i september. Herefter presses druerne blidt uden tilsætning af sulfitter. Herefter gæres mosten med specielt udvalgt gær. Gæringen foregår ved en temperatur på 10 grader. 

Farven er bleg strågul med grønlige skær. Boblerne er meget fine og med en fremragende konsistens og vedholdenhed. I duften fornemmes blomster og frugt – herunder æble og pære. Syren er frisk og afbalanceret.

Server vinen ved en temperatur på 6 grader. Prøv den evt til fisk og skaldyr.

Vægt 1 kg
Vintype

Årgang

Alkoholprocent

Vingård

Drue

,

Indhold

Land

Område

Krop

Bedømmelse

Tanniner

Tørhed/sødme