Vi tager pt. ikke imod ordre. Beklager. Du ønskes en god dag.

Gabry Rosè Prosecco

Vinen anbefales til:

Gabry Rosè Prosecco

149,95 kr.

Vinen anbefales til:

Gabry Rosé er en skøn prosecco fra vinhuset La Tordera.

Vinen er lavet på 70% Merlot og 30% Incorio Manzoni. Druen Incorio Manzoni er blevet skabt af professoren Manzoni tilbage i 30’erne. Druen er en krydsning mellem Raboso og Moscato. Druen skaber vinen som har en flot rosé farve.

Druerne til Gabry produceres i kommunen Moriago i en højde af 120 meter over havetsoverflade. Druerne dyrkes i en meget stenet jord, som også tydeligt smages i den skønne vin. Druerne høstes henholdsvis i slutningen af september og starten af august. Dernæst presses og gæres druerne hver for sig, for derefter at blive mixet. Derefter startes en 2. gæring på ståltank, denne vare cirka 5 uger, hvorved der opnåes fine bobler.

I duften findes noter af af frugt, jordbær, frisk blomme, hindbær, blomster samt salvie og peberkorn. I smagen har vinen en go’ harmoni mellem det friske og søde, derfor er vinen også helt ideal som velkomstdrink eller aperitif. Server den evt. til frisk jordbær.

Vi anbefaler du server vinen afkølet, omkring 6 grader. Stil den derfor i køleskabet og tá flasken ud kort før servering.

 

Vægt 1 kg
Vintype

Årgang

Vingård

Alkoholprocent

Drue

,

Indhold

Land

Område

Bedømmelse

Krop

Tanniner

Tørhed/sødme