Fantastisk lækker rosé mousserende vin.
Vinen er lavet på 100% Pinot Nero, som er dyrket i Bubbio 250 meter over havetsoverflade. Druerne høstes manuelt, for at skåne druerne og for at sikre den bedste kvalitet. Druerne presses blidt efter høsten, og mosten gæres efterfølgende på temperatur reguleret ståltanke – gæringen sker ved 12 – 13 grader. Vinen 2. gæres efterfølgende på flaske, ligesom det kendes fra Champagne. 2. gæringen vare 40 – 50 dage i kolde underjordiske kældre på vingården. Herefter aldres vinen sammen med gæret i 60 måneder.
Farven er flot lyserød og med flotte perlende bobler. Duften er intens, dyb og elegant med mineralske noter talkum – i næsen fornemmes også hindbær, solbær og skønne forårsblomster.
Smagen er flot afballanceret mellem krop og friskhed. Smagen præges af røde bær og en masse bobler som både er behagelig og vedvarende.
Server vinen ved en temperatur på 6 – 8 grader, og nyd den gerne som aperitif, til fisk eller skaldyr.