Vi tager pt. ikke imod ordre. Beklager. Du ønskes en god dag.

S. Michele Roero Arneis 2020

Vinen anbefales til:

S. Michele Roero Arneis 2020

149,95 kr.

Vinen anbefales til:

Edonista Wine: 91 / 100 point
“Den har en klar strågul farve med et gyldent skær. Den dufter virkelig lækkert af fersken, ananas, mandarin og honning. Den smager af grape, honningmelon, pære og lidt nødder og en anelse af honning. Den har en lang og harmonisk afslutning med en delikat syre. Jeg syntes dette er en rigtig god vin. Jeg er ret vild med Arneis druen og den her vin er et godt eksemplar af den og den beviser virkelig hvad denne drue kan. Den er utroligt nem at gå til og derfor kan man også drikke den uden mad. Men den ville gå godt sammen med røget laks eller pastaretter med fisk eller skaldyr.”


Deltetto har dyrket Arneis-druen siden 1977, og det lange arbejde smages tydligt i kvaliteten af denne hvidvin.

San Michele er en enkeltmarksvin, og marken ligger lige i nærheden af vingården. Marken er karakteristisk da den består af en meget sandet og marmor holdig jord, hvilket tydligt smages i den karakteristiske smag. Når druerne er høstet og presset fortages gæringen ved 16 grader. Gæringen fortages i cementtanke og på træfade. Når San Michele er færdig gæret lagres vinen omkring 6 måneder på stålfade og egefade, efterfølgende lagres vinen nogle måneder på flasken inden den frigives.

Hvidvinen har en dyb gul farve. I duften har den noter af eksotisk frugt, æbler og vanilje. De samme noter er fremtrædende i smagen, hvor vinen også fornemmes meget elegant med en langvarig smag.

Vi anbefaler vinen som aperitif eller til forretter. Server vinen ved en temperatur på 9 grader.

Vægt 1 kg
Vintype

Årgang

Alkoholprocent

Vingård

Drue

Indhold

Land

Område

Bedømmelse

Krop

Tørhed/sødme