Vi tager pt. ikke imod ordre. Beklager. Du ønskes en god dag.

Riesling – Exclusive Reserve 2017

Vinen anbefales til:

Riesling – Exclusive Reserve 2017

389,95 kr.

Kategori:

Vinen anbefales til:

Riesling Exclusive Reserve er fra vinområdet Niederösterreich. Hvidvinen er en førsteklasses riesling. Den har en vidunderlig lysegul farve. Blot efter man har hældt vinen op i glasset kan man fornemme en perfekt balance, da den hverken er vandig, sirup- eller likøragtig på glassets kanter. Næsen på denne hvidvin, charmerer med nuancer af appelsinblomster, stjernefrugt, guava og abrikos. Hvis man tager skridtet længere kan man fornmme middelhavsurter, løvstikke og grøn peber.

Weinrieder Riesling Exclusive Reserve har en utrolige frugtige smag på ​​tungen, hvilket naturligvis også skyldes dens restsødme nuance. Denne fløjlsbløde, sprøde hvidvin er afbalanceret og flerlagsagtig og smelter i hele munden. Frugtsyren i hvidvinen er meget frisk og har en livlig smag som er utrolig lækkert. Vinområdet hvor rieslingen bliver dyrket bærer præg af meget ældre hvidvine som gør at vinen helt ekstravagant. Det gør samtidig at det bringer noter af tørret frugt og blommer frem. Eftersmagen bærer præg af mineralske noter fra sand og løss domineret jordbund.

Her får du en hvidvin som er ren riesling. Denne reserve blandt de bedste rieslinge. Det er en vin med stort potentiale, klassisk og raffineret. Den er elegant, tæt og med en sublim struktur. Den er fremragende til eksotiske og asiatiske retter.

Vægt 1 kg
Vintype

Årgang

Alkoholprocent

Drue

Vingård

Indhold

Land

Område

Bedømmelse

Krop

Tanniner

Tørhed/sødme