2015 Valpolicella Classico Superiore DOC – San Michele

229,95 DKK 179,95 DKK

2015 Valpolicella Classico Superiore DOC - San Michele
2015 Valpolicella Classico Superiore DOC – San Michele

229,95 DKK 179,95 DKK

Skøn og kraftfuld Valpolicella Classico Superiore lavet på de klassiske vindruer som dyrkes i Valpolicella. San Michele er lavet på Corvina, Corvione, Rondinella og oltidsdruen Oseleta. Vinstokkene har alle en alder på 10 år eller mere, og de dyrkes på bakkerne i området omkring San Michele i Bure Alto. Vinmarkerne ligger i en højde på 200 meter over havets overflade med en hældning mod syd. Stokkene står plantet i en meget kalkholdig jord, som er helt ideal for disse druer. Markerne udgøre i alt 3,87 hektar.

Druerne høstes manuelt I slutningen af september og frem til begyndelsen af oktober. Efter høsten presses nogle af druerne samme dag, mens nogle tørres i 30 – 40 dage inden de presses. Det sikre at vinen bliver frisk og samtidig meget kraftfuld i smag og duft. Mosten gæres på ståltank og aldres senere på franske egetræsfade fra forskellige skove. Afslutningsvis aldres vinen på flaske før den frigives til salg.

San Michele har en rubinrød farve med smags- og duftnoter af modne røde bær, herunder kirsebær. I vinen træfadene, som giver noter af peber og vanilje. Det endelige resultat af San Michele er en vin som er raffineret, elegant og drikkevenlig.

Vi anbefaler du åbner vinen 1 time før den skal serveres og server den ved en temperatur omkring 15 – 18 grader. Vinen kan drikkes til mange forskellige retter, prøv den retter med kød, pasta eller oste.

Se video fra markerne hvor druerne til vinen dyrkes:

 

Vægt1 kg
Årgang

2015

Alkoholprocent

Druer

, , ,

Indhold

75 cl

Land

Område

,