Det siger Falstaff Magazin: (92/100 point)
“En Nebbiolo til puristen med en duft, der minder om harpiks fra fyr, tørret frugt og krydderier. På ganen dominerer traditionelle og robuste tanniner og mineralsyre. Vin beviser sit potentiale og kan bære kraftig og fed mad.”
Nebbiolo-druerne til denne Langhe vin dyrkes i området omkring Neive, Piemonte.
Vinstokkene stå plante 300 meter over havetsoverflade og har en gennemsnitsalder på 12 år. Når druerne i starten af efteråret er modnet perfekt høstes de, presse og mosten gæres efterfølgende på temperatur-reguleret stålfade. Her efter følger en lagering på store egetræsfade i 6 måneder.
Farven er flot granatrød farve. I næsen fornemmes en dejlig bouquet af blomsterlige dufte. Smagen er afbalanceret, frisk og ung.
Vi anbefaler vinen til lyst kød, oste og charcuterie. Server vinen ved en temperatur på 18 grader.