Smag Italien

575,00 DKK 399,00 DKK

Gratis fragt

Lige nu sparer du hele 31% på vores absolutte bestseller smagekasse!
Køb kassen nu og få tilsendt 5 fl. af Italiens bedste rødvine hjem til dig.
Skynd dig at bestille din kasse inden tilbuddet udløber.

 
 
Smag Italien

575,00 DKK 399,00 DKK

Kundernes favorit

Smag Italien består af 5 af de bedste italienske rødvin.

✔️ FRI FRAGT
✔️ 2-4 dages levering
✔️ Tilfredshedsgaranti

Kategori:

Den italienske smagekasse indeholder følgende 5 vine:

  • Nero d’Avola
  • Gurgo – Nero d’Avola
  • Collezione Primitivo
  • Collezione Montepulciano
  • Butel – Rosso Veronese IGT

Nero d’Avola
Dejlig læskende rødvin fra Sicilien lavet på 100% Nero d’Avola. Druerne høstes med håndkraft i midten af september, for derefter at gennemgå en fermentering på cirka 8 dage. Efter fermentering presses druerne blødt og lager 3 måneder på cementtanke. Afslutningsvis hviler vinen yderligere 3 måneder på flaske, før den frigives til salg.

Vinen har en lys rubinrød farve, og duften er præget af modne røde bær. Vi anbefaler vinen til lette retter, eks. pasta, pizza eller forretter. Drik eventuelt vinen let afkølet en varm sommerdag.

Gurgo – Nero d’Avola
Gurgo Nero d’Avola kommer fra Sicilien og laves på 100% Nero d’Avola. Høsten fortages manuelt og finder sted i midten af september. Fermenteringen sker ved 28 grader og vare i cirka 12 dage. Efterfølgende lageres vinen mindst 6 måneder på store egetræsfade og efterfølgende på cementtanke. Afslutningsvis ligger vinen 6 – 8 måneder på flaske, før den frigives til salg.

Rødvinen har en intens og dyb rubinrød farve. Duften er afbalanceret og du vil finde hints af marasca-kirsebær, hindbær og vanilje og krydderier fra fadlagringen. Smagen er rund og med bløde tanniner.

Vi anbefaler vinen til hovedretter med rødt kød. Vinen går også ganske fint til pastarettet, prøv den eks. til lasagne.

Collezione Primitivo
Lækker intens rødvin lavet på 100% Primitivo fra det sydlige Italien.

Druerne til denne vin dyrkes i regionen Puglia. Vinen har en meget dyb rubinrød farve og en dejlig krydret duft af peber og kirsebær. Smagen er præget af mørke bær og er i den tørre ende.

Vi anbefaler du drikker vinen indenfor de næste år. Du kan med fordel drikke den til kødretter som er godt krydret.

Collezione Montepulciano
Collezione Montepulciano fra Sensi er lavet på 100% Montepulciano, druerne er dyrket i regionen Abruzzo beliggende i det centrale Italien. Druerne giver vinen en flot, intens rød farve. Rødvinen smager og dufter af frugt med hints af røde bær. Karakteristisk for vinen er dens dejlige duft af lakridsnoter.

Vinen går rigtig fint til rødt kød gerne fra grill og modne oste.

Butel – Rosso Veronese IGT
Butel er fra samme område, hvor de kendte og populærere Amarone- og Ripassovine produceres nemlig Valpolicella i Veneto.

Rødvinen er lavet på 40% corvina, 30% corvione og 30% rebo, druerne dyrkes på marken Monte Scchetti. Kombinationen af de 3 druer skaber en særdeles velsmagende vin, som er langt bedre end billige Ripassovine. Rebo er bestem ikke den mest kendte vindrue, og slet ikke i Danmark. Druen er blevet skabt ved en krydsning af merlot og marzeino, og er kendt for sine kraftige og krydret smag.

I midten af september høstes druerne manuelt og gennemgår efterfølgende en 10 – 14 dage lang maceration. Inden vinen kommes på flaske ligger den 12 måneder på franske egetræsfade på 225 liter, efter endt fadlagering hviler vinen 6 måneder på falske inden den frigives til salg.

Butel har en dejlig friskhed i sin duft og smag, hvor røde frugter – specielt kirsebær er fremtræden. Samtidig indeholder vinen en tilpas mængde power og kraft fra rebo-druen og lageringen på fade.

Vægt 0.2 kg
Land

1 anmeldelse af Smag Italien

  1. Johannes

    Super lækkert. Hurtig levering

Tilføj en anmeldelse af varen