Sensi høst

Sensi

Vingården Sensi er etableret tilbage i 1895. Dengang begyndte Pietro Sensi at tage den vin han lavede med på markederne i lokalområdet. Pietros sønner, Vittorio og Armido, fortsatte deres faders forretning og grundlagde Fratelli Sensi. Med familiens hest og hestevogn leverede brødrene til husene i lokalområdet og storbyen Firenze.

Brødrene og deres sønner fik hurtigt skabt en vingård som blev kendt i hele Toscana. I 1987 trådte 4. generation til, Sensi blev herefter introduceret på flere eksportmarkeder.

Tilbage i 2004 stod Sensi overfor en svær tid. Den ene af brødrene døde, mens den anden fortsat drev vingården. Dødsfaldet medbragte dog også sympati og nye vigtige samarbejdsaftaler i udlandet.

Sensis vinportefølje dækker i dag Sensi 1890, Sensi Organic Wines og Sensi 18K.

I 1890 serien findes de klassiske Toskanske vine som Chianti og Brunello.

I Organic serien eksperimenteres der med organiske, veganske og sulfitfrie vine, eks. Ninfato som ikke indeholder sulfitter.

18K serien er en historie for sig, her finder du eksklusive kvalitetsvine til meget fornuftige priser. Det er førsteklasse mousserende vine som såvel i smag som design signalerer kvalitet og luksus.

Sensi høst
Sensi ståltanke
Sensi vinmarker
Sensi vinmarker
Sensi vintønder

Sensi 1890

Sensi Organic Wines

Sensi 18K

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Så vælg en kategori nedenfor og find mere vin