PACE
Vingården Pace har en lang historie. Det hele startede tilbage i 1934 da gården blev købt af Bernardino Pace. I 1996 sluttede sønnerne Dino og Pietro Pace sig til gården som 4 generation af vinbønder i vinhuset.
Efter de 2 brødre trådet til i 1996 gik det pludseligt stærkt med gården. Systemerne blev moderniseret og arbejdsprocesser blev gjort nemmere, alt sammen mens Pace-gården fortsat tager stor hensyn til miljøet og naturen i områderne omkring Roero. Markerne dyrkes med så lidt kemikalier som overhovedet mulig, og kemikalier benyttes kun når det er absolut mest nødvendigt.
Pace anvender kun druer som har en lang historie i Piemonte. Vingården anvender Barbera, Nebbiolo, Arneis, Favorita og Chardonay. I begyndelsen lavede gården kun 10.000 flasker vin årligt, i dag produceres omkring 80.000 flasker. Produktionen på de 80.000 flasker ligger stadig på et niveau hvor gården kan drives af familien ud at skulle hente stor hjælp udefra.
Rødvin
Mousserende vin
Hvidvin
Rødvin
Rødvin